برداشتن تفاوت در بین دانشکدههای دامپزشکی کشور
نماینده وزیر علوم خواستار توازن و برابری دانشکدههای دامپزشکی کشور به منظور ارائه کیفیت بهتر به جامعه هدف شد.
به گزارش
خبرگزاری صداوسیمای مازندران، دکترسیدمهدی قمصری نماینده وزیر علوم، تحقیقات و فنّاوری در شورای مرکزی سازمان نظام دامپزشکی کشور درآیین افتتاح سه طرح آزمایشگاهی وتحقیقاتی دردانشکده دامپزشکی دانشگاه تخصصی فناوریهای نوین آمل گفت: راهبرد افزایش کیفیت و استانداردسازی دو راهبرد مهم وزارت علوم تحقیقات وفناوری برای دانشکدههای دامپزشکی درکشور است.
وی افزود: براساس این راهبرد جدید، تلاش داریم هم ورودی به دانشگاهها وهم فارغ التحصیلان برای نظام آموزش عالی ونظام دامپزشکی کشور هدفمند وبا برنامه باشد.
نماینده وزیرعلوم، تحقیقات وفناوری در شورای مرکزی سازمان نظام دامپزشکی کشورهمچنین با تاکید براینکه تفاوت دربین دانشکدههای دامپزشکی درسطح کشور نباید زیاد باشد، تصریح کرد، انتظار هست که حداقل کیفیت را همه دانشکدهها و سیستم آموزش عالی وفارغ التحصیلان، حضور وجذب هیات علمی واساتید دریک سطح وجایگاه باشند واین تفاوت نباید در تهران با دیگردانشکدههای دامپزشکی مشهود باشد.
دکترقمصری ادامه داد: درحال حاضر بخش صنعت وتولید وجامعه هدف دامپزشکی هم این توقع وانتظار به حق را دارد وعلاقمند است تا فارغ التحصیلان دانشکدههای دامپزشکی باید به کیفیت برسند که بتوانند در راستای پیشبرد برنامههای خود در واحد تولیدی و ... از وجود آنها نهایت استفاده را ببرد.
درحوزه سلامت، درکشور درمان محورهستیم
نماینده وزیر علوم، تحقیقات و فنّاوری در شورای مرکزی سازمان نظام دامپزشکی کشوردربخش دیگری با اشاره به اینکه درحال حاضر هزینههای مربوط به سلامت کمتر از درمان است، تصریح کرد، متاسفانه درحال حاضر همه تلاشهای درحال انجام درکشور به سمت درمان محوری است و انتظار است که در حوزه سلامت، نظام تصمیم گیری کشور باید این خصوص یک تصمیم درستی بگیرد.
دکتر قمصری ادامه داد: درحال حاضر اساس توسعه جوامع انسانی، نیروی انسانی متخصص است وبخش سلامت، ایمنی، کیفیت وکمیت غذا وتامین خوراک سالم به شدت دارای اهمیت ومورد تاکید قرار میگیرد.
وی افزود: درحال حاضر اصل مهم این هست که به جای درمان کردن که درمرحله آخر کار باید باشد، به سمت پیشگیری برویم ودراین حوزه، نظام دامپزشکی کشور ماموریتهای مهم دارد.
وی یادآورشد، تامین خوراک سالم، دام سالم، نحوه نگهداری، کنترل بیماریهای مشترک بین انسان ودام وتولید تا مصرف فراآوردههای دامی ولبنی درتامین امنیت غذایی کشور برعهده سازمان ونظام دامپزشکی کشور است وامیدواریم با تعامل دانشگاه وصنعت کشوراین بخش درمسیر اهداف خود موفق عمل کند.